Gööttikesäpäivä 9.7.2022

Tervetuloa Länsigöötanmaanpystykorvat - Västgötaspetsen ry:n Kesäpäivään 2022!
 
Päivä järjestetään sunnuntaina 9.7.2022 Riihimäellä Riihimäen seudun kennelkerhon kennelmajalla (Kennelmajantie, Hausjärvi).

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa, muihin göötti-ihmisiin ja göötteihin tutustumista, leikkimielistä kisailua, grillausta, halukkaille mahdollisuus saunoa ja tilaisuus kokeilla erilaisia koiraharrastuslajeja gööttimäisen rennolla otteella.
 
Ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 21. Aikataulu ja ohjelma tarkentuvat ilmoittautumisajan päätyttyä ja lähetetään tiedoksi kaikille ilmoittautuneille.
 
Kaikkeen ohjattuun toimintaan osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista, ja paikalle voi toki saapua vain nauttimaan seurasta, koirista ja rennosta ilmapiiristä. 

Ilmoittautuminen on auki 18.6.2022 asti, jos maksimiosallistujamäärä ei täyty ennen sitä. 

Päivän hinta on yhdistyksen jäsenelle 35 € ja mukaan tulevalle perheenjäsenelle 5 €. Alle 10-vuotiaat lapset ilmaiseksi. Kaikkien perheenjäsenten osallistumisen hintaan kuuluu keittolounas ja pientä grillattavaa. Lajikokeiluihin/koulutuksiin osallistuminen kuuluu vain täyteen hintaan. Kaikkeen muuhun toimintaan saa osallistua myös perheenjäsenen hinnalla. Hinta ei-jäsenelle 45 €, perheenjäsenten hinta sama kuin yllä.

Ilmoittaudu kesäpäivään
 
Lisätiedot Kesäpäivästä ja ilmoittautumisesta: Milena Eklund, milena.eklund [at] gmail.com.
Länsigöötanmaanpystykorvat ry