Vuoden göötti -kilpailut

HUOM! Kevätkokouksessa päätettiin ottaa aikalisä gööttien vuosikilpailusääntöjen uudistamiselle. Päätettiin, että jokainen yhdistyksen jäsen voi tehdä ehdotuksia haluamiinsa palkintoihin ilman, että hänen pitää tulla esittämään ehdotustaan henkilökohtaisesti. Tätä tarkoitusta varten perustettiin toimikunta, jossa on vastuuhenkilö jokaista osa-aluetta varten. Toimikuntaa voidaan vielä täydentää osa-alueiden vetäjien toimesta. 

Toimikunnan tehtävä on kerätä annetut esitykset ja muokata niistä lopulliset esitykset, joiden pohjalta tehdään lopulliset päätökset tämän vuoden syyskokouksessa siten, että uudistetut säännöt tulevat voimaan vuoden 2020 alusta alkaen. 

Toimikunta on järjestäytynyt alustavasti ja pyytääkin nyt pisteytysesityksiä käsiteltäväkseen. Itse kukin voi esittää uudistuksia haluamiinsa kiertopalkintoihin, joita ovat Vuoden paras kasvattaja, Vuoden paras göötti, Vuoden paras näyttelygöötti, Vuoden paras agilitygöötti, Vuoden paras TOKO-göötti ja Vuoden paras Rallytoko-göötti. Aikaisemmin tehdyt ehdotukset otetaan automaattisesti huomioon, niitä ei siis tarvitse lähettää uudelleen. 

Esitykset pyydetään lähettään sähköpostilla osoitteeseen goottisaannot [at] gmail.com huhtikuun loppuun mennessä. 

 

Yhdistys palkitsee jäseniään edellisen vuoden tuloksien perusteella vuosikokouksen yhteydessä seuraavissa Vuoden göötti -osakilpailuissa (säännöt pdf:inä):

Vuoden länsigöötanmaanpystykorva -kilpailu
Paten Pysti parhaalle pennulle
Vuoden veteraanigöötti -kilpailu
Vuoden näyttelygöötti -kilpailu
Vuoden agilitygöötti -kilpailu
Vuoden toko-göötti -kilpailu
Vuoden rally-toko-göötti -kilpailu
Vuoden kasvattaja -kilpailu (kasvattajakilpailun lomake, pdf ja rtfHuom. Esimerkiksi avattaessa rtf-dokumentti MS WordPad-ohjelmassa muuta sivun asetukset A4 vaaka: WordPad-painike>Sivunasetukset).

 
Kiertopalkinnot
Yhdistykselle on lahjoitettu seuraavat kieropalkinnot vuosikokouksessa jaettavaksi:
Inkkarin kietopalkinto aloittelevalle agilitygöötille

Mian Malja -kiertopalkinto aloittelevalle toko-göötille
Vänkän muistomalja -kiertopalkinto vuoden pelastusgöötille

Tummen kiertopalkinto vanhimmalle veteraanille: Palkinnon ovat lahjoittaneet Hannele Heikkilä ja Kaarlo Tuomaala. Palkinto jaetaan Vuoden veteraanigöötti -kilpailun iäkkäimmälle göötille sukupuoleen katsomatta. Palkinnon saajan on oltava mukana Vuoden veteraanigöötti -kilpailussa kilpailun sääntöjen mukaisin kriteerein. Sama koira voi voittaa palkinnon kaksi kertaa. Palkinto kiertää ikuisesti ja se jaetaan vuosittain kevätkokouksessa.

 
Lähetysohjeet
Jos gööttisi on kilpaillut jossain lajissa vuoden 2019 aikana, laske sen saavuttamat pisteet ja lähetä ne 1.2.2020 mennessä yhdistyksen koe- ja kilpailutoimikunnan vastaavalle joko postitse tai sähköpostitse (yhteystiedot ilmoitetaan myöhemmin). Liitetiedostojen koko max 1 MB. Liitä mukaan koiran virallinen nimi, tittelit, rekisterinumero ja omistaja nimi. Muista myös merkitä mihin kilpailuun osallistut.
 
Kilpailujen tulokset ovat Arkisto-sivulla.
Länsigöötanmaanpystykorvat ry