Vuoden göötti -kilpailut

Huom! Johtokunta on hyväksynyt Vuoden Göötti -kilpailujen uudet säännöt, jotka otetaan käyttöön vuodesta 2021 alkaen. Vuoden 2020 titteleistä kilpaillaan vielä vanhoilla säännöillä. Lahjoitetut kiertopalkinnot ja niiden säännöt pysyvät ennallaan.

>> Tutustu uusiin sääntöihin (pdf)

 

Yhdistys palkitsee jäseniään edellisen vuoden tuloksien perusteella vuosikokouksen yhteydessä seuraavissa Vuoden göötti -osakilpailuissa (säännöt pdf:inä):

Vuoden länsigöötanmaanpystykorva -kilpailu
Paten Pysti parhaalle pennulle
Vuoden veteraanigöötti -kilpailu
Vuoden näyttelygöötti -kilpailu
Vuoden agilitygöötti -kilpailu
Vuoden toko-göötti -kilpailu
Vuoden rally-toko-göötti -kilpailu
Vuoden kasvattaja -kilpailu (kasvattajakilpailun lomake, pdf ja rtfHuom. Esimerkiksi avattaessa rtf-dokumentti MS WordPad-ohjelmassa muuta sivun asetukset A4 vaaka: WordPad-painike>Sivunasetukset).

 
Kiertopalkinnot
Yhdistykselle on lahjoitettu seuraavat kieropalkinnot vuosikokouksessa jaettavaksi:
Inkkarin kietopalkinto aloittelevalle agilitygöötille

Mian Malja -kiertopalkinto aloittelevalle toko-göötille
Vänkän muistomalja -kiertopalkinto vuoden pelastusgöötille
Hukkapytty-kiertopalkinto aloittelevalle rally-toko-göötille

Tummen kiertopalkinto vanhimmalle veteraanille: Palkinnon ovat lahjoittaneet Hannele Heikkilä ja Kaarlo Tuomaala. Palkinto jaetaan Vuoden veteraanigöötti -kilpailun iäkkäimmälle göötille sukupuoleen katsomatta. Palkinnon saajan on oltava mukana Vuoden veteraanigöötti -kilpailussa kilpailun sääntöjen mukaisin kriteerein. Sama koira voi voittaa palkinnon kaksi kertaa. Palkinto kiertää ikuisesti ja se jaetaan vuosittain kevätkokouksessa.

 
Lähetysohjeet
Jos gööttisi on kilpaillut jossain lajissa vuoden 2020 aikana, laske sen saavuttamat pisteet ja lähetä ne 1.2.2021 mennessä Sonja Vuoriselle, sonja.e.vuorinen [at] gmail.comLiitetiedostojen koko max 1 MB. Liitä mukaan koiran virallinen nimi, tittelit, rekisterinumero ja omistaja nimi. Muista myös merkitä mihin kilpailuun osallistut.
 
Kilpailujen tulokset ovat Arkisto-sivulla.
Länsigöötanmaanpystykorvat ry