Göötti-lehti

Yhdistyksen jäsenjulkaisu "Göötti" ilmestyy neljä kertaa vuodessa offset-painotasoisena. Lehdessä on noin 40-50 sivua ja sen levikki on noin 450 kpl/numero.
 
Göötti-lehdessä julkaistaan maksutta ja sitoumuksetta lehteen lähetettyjä kirjoituksia, valokuvia ja piirroksia. Lehden toimituskunta pidättää itsellään oikeuden lyhentää kirjoituksia tarvittaessa ja muokata niiden kirjoitusasua. Kaikki lehteen tulevat jutut oikoluetetaan kielenhuollon ammattilaisella. Maksutta julkaistavissa kirjoituksissa ei julkaista myynti-ilmoituksia tai kennelmainontaa.
 
Huom. Lehteen tulevat aineistot osoitteeseen goottilehti [at] gmail.com ja tulokset osoitteeseen goottitulokset [at] gmail.com.
 
 

Maksuttomat palstat
In Memoriam, Tuonnit, Viennit, Näyttely- ja koetulokset, Valiogalleria, Koulutustunnus ja Luokkanousija.
 
Palstojen yhteydessä julkaistavat kuvat
In Memoriam, Tuonnit, Viennit, Valiogalleria, Koulutustunnus ja Luokkanousija –palstojen yhteydessä julkaistaan koirasta kuva. Näyttelytulosten yhteydessä julkaistaan mahdollisuuksien mukaan kuvat koirista, jotka ovat voittaneet jotain seuraavista palkinnoista: ROP, VSP, SERT, VA-SERT, CACIB, VA-CA, ROP-pentu, ROP-vet. Mikäli tilaa riittää, julkaistaan myös kuvat VSP-vet ja VSP-pentu.
 
Göötti-lehden tilaaminen
Göötti-lehti on Länsigöötanmaanpystykorvat ry:n jäsenlehti, jonka saavat kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet. Mikäli haluat tilata lehden itsellesi, ota yhteyttä jäsensihteeriin ja liity yhdistyksen jäseneksi. Lehtitoimikunta ei vastaa tilauspyyntöihin.
 
Ilmestymisaikataulu
1, kevätnumero (maalis-/huhtikuu) materiaali viim. 1.2.
2, kesänumero (kesäkuu) materiaali viim. 1.5.
3, syysnumero (syyskuu) materiaali viim. 1.8.
4, talvinumero (joulukuu) materiaali viim. 1.11.
 
Ilmoitushinnat
1/1-sivu pysty 210 x 297 mm (A4) sivu 34 €
1/2-sivu (A5) sivu 17 €, vaakasivu 210 x 148,5 mm, pystysivu 105 x 297 mm
1/4 (A6) sivu 8,50 €, vaakasivu 210 x 74,25 mm, pystysivu 105 x 148,5 mm
Länsigöötanmaanpystykorvat ry