Jalostustarkastus 2021

 
Yhdistys järjestää jalostustarkastuksen 25.–26.9. Helsingissä Eläinpalvelu Feeniksissä (Harkkoraudantie 10 B, Helsinki). 
 
HUOM! Ruotsalainen Marit Cronqvist on joutunut peruuttamaan tulonsa. Koirat tarkastaa hänen sijastaan Kirsi Honkanen.
 
Jos jalostustarkastuksen järjestäminen kiinnostaa, tule rohkeasti talkoolaiseksi.
 
Ilmoittautuminen nettilomakeella 15.9. mennessä tai kun paikat ovat täyttyneet.
 
Yhden päivän aikana voidaan tarkastaa noin 20 koiraa. Jalostustarkastukseen voi osallistua 15 kk täyttänyt länsigöötanmaanpystykorva. 15–24 kk ikäinen koira arvostellaan nuorena koirana, ja sen arvostelu on voimassa, kunnes koira täyttää 3 vuotta. Koirien on oltava rokotettuja Suomen Kennelliiton määräysten mukaisesti.
 
Jalostustarkastuksen hinta on jäseniltä 40 euroa ja ei-jäseniltä 50 euroa. Maksu suoritetaan vasta, kun saat tiedon tarkastukseen pääsystä.

Jalostustarkastus on yksityiskohtainen koiran rakenteen tarkastaminen, mittaaminen ja dokumentointi. Tarkastuksessa otetaan kantaa myös koiran luonteeseen ja jalostuskäyttöön. Tarkastus ei ole näyttelyarvostelu eikä koirien mittaustuloksia verrata toisiinsa kilpailunomaisesti. Jalostustarkastuslausuntojen avulla yhdistys saa yksityiskohtaista tietoa gööttikantamme yksilöistä, ja nämä tiedot tulevat palvelemaan myös tulevia harrastaja- ja kasvattajasukupolvia. Omistaja saa tarkastuksesta itselleen kolmisivuisen arvostelun. Koirasta otetaan myös valokuva.

Jokainen osallistuja saa lahjan Royal Caninilta.

Lisätietoja: goottijaltoimikunta [at] gmail.com

Muista ottaa mukaan eläinlääkärintodistus esim. hampaan poistosta tms. Rokotustarkastukset ja tunnistusmerkinnät tarkastetaan saapuessa. Kennelyskää tms. sairastavaa koiraa ei saa tuoda paikalle. Ota koiralle mukaan näyttelypanta ja -talutin.

Jos koirallasi on juoksu, ilmoita siitä. Koira tarkastetaan tällöin viimeisenä.

Ilmoittaudu paikalle tullessasi toimitsijoille. Ennen tarkastukseen menoa ulkoiluta koirasi, punnitse se ja otata siitä valokuva (kuvaaja on sitä varten paikan päällä).
 
Tilaisuudessa noudatetaan AVI:n, THL:n ja SKL:n ohjeita yleisötapahtumien ja koiranäyttelyiden järjestämisten osalta. Ethän tule paikalle, jos sinulla on koronaoireita. Pidä turvavälejä, huolehdi käsihygeniasta ja käytä kasvomaskia. Tarkastukseen voi sisätilaan tulla koiran kanssa vain yksi henkilö.

Älä häiritse muiden koirien arvostelun kulkua.

Jalostustarkastetut göötit
Länsigöötanmaanpystykorvat ry