Erikoisnäyttely

Yhdistys järjestää vuosittain (heinä-elokuussa) gööteille erikoisnäyttelyn, jossa on toistasataa rotunsa edustajaa samaan aikaan samassa paikassa. Virallisten näyttelyluokkien lisäksi järjestetään pentuluokan arvostelu, turistiluokka, parikilpailu, lapsi ja koira -kilpailu, Äijähändler, arvontaa jne.
 
Tapahtuma on erinomainen tilaisuus tutustua rotuun ja göötti-ihmisiin!
 
Erikoisnäyttelyiden tulokset ja kuvat (pdf):
201920182017
2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011
 
 
Vuoden 2022 erikoisnäyttely järjestetään 6.8. Espoossa.

Erikoisnäyttely 3.7.2021, Rantasalmi

Näyttelypaikkana on Rantasalmen kirkonkylällä Hotelli Rinssi-Everstin piha-alue (os. Ohitustie 5, Rantasalmi), joka on järven rannalla. Samassa paikassa on samana viikonloppuna kaikkien rotujen näyttely, jossa göötit arvostellaan sunnuntaina.
 
Näyttelyssä arvostellaan myös pennut 5–7 kk ja 7–9 kk sekä jälkeläisluokka.
 
Arvostelu kehissä alkaa klo 10.
 
Tuomarit
Bertil Lundgren, Ruotsi - urokset ja pennut, ROP-pentu, ROP-veteraani, ROP 
Jussi Liimatainen, Suomi - nartut, kasvattajaluokka, jälkeläisluokka
 
Ilmoittautumismaksut
6.6. saakka 35 €, saman omistajan 2. jne. koira 30 €, pennut ja veteraanit 25 €, yli 10-vuotiaat ilmaiseksi.
7.–13.6. kaikki luokat 40 €.
 
Ilmoittautuminen verkossa Showlinkin kautta.
 
Huom. Netti-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Jos et saa vahvistusviestiä onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi, ota heti yhteyttä Showlinkiin. Alennuksen (saman omistajan 2. jne. koira) saaminen edellyttää, että ilmoittautumiset tehdään samalla ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen tai veteraanien maksuista).

Tiedustelut
Ilmoittautumista koskevat tiedustelut: Riikka Aho, 050 359 4194, riikka.aho [at] gmail.com
Muut tiedustelut: Iris Kaimio, 050 581 3933, iris.kaimio [at] fimnet.fi
 
Näyttelyssä noudatetaan Suomen Kennelliiton rokotus-, tunnistusmerkintä- ja antidopingmääräyksiä.


Epäviralliset luokat
 
Jälkeläisluokka, tuomari Jussi Liimatainen
Jälkeläisluokka (JÄL) on laatuarvostelu, jossa kilpailee neljä uroksen tai nartun samanrotuista jälkeläistä, jotka on palkittu laatumaininnalla erinomainen tai erittäin hyvä. Jälkeläisluokka voidaan järjestää vain rotujärjestön/rotua harrastavan yhdistyksen erikoisnäyttelyissä. Jos tuomari katsoo ryhmän olevan riittävän tasalaatuinen ja korkeatasoinen, hän voi antaa kunniapalkinnon. Osanotto on ilmainen, mutta luokkaan on ilmoittauduttava kuten näyttelyn virallisiin luokkiin (ks. edellä). Ilmoittautumisessa on mainittava koiran nimi, sukupuoli, rekisterinumero sekä omistajan nimi ja osoite.
 
Turistiluokka
Rekisteröidyille gööteille, jotka syystä tai toisesta eivät voi osallistua virallisiin luokkiin (esim. purentavika, pitkäkarvaisuus, värivirhe). Osanottomaksu 10 € (sis. osallistujalahjan). Ilmoittautuminen paikan päällä.
 
Parikilpailu
Kahdelle länsigöötanmaanpystykorvalle, uroksille tai nartuille, jotka on ilmoitettu johonkin näyttelyn virallisista luokista, mutta joilla ei tarvitse olla sama omistaja. Ilmoittautumismaksu 3 €. Ilmoittautuminen paikan päällä.
 
Lapsi ja koira -kilpailu
Alle 12-vuotiaille esittäjille länsigöötanmaanpystykorvan kanssa. Koira voi olla pentu, turisti tai aikuinen. Ilmainen. Ilmoittautuminen paikan päällä.
 
Äijähändler
Aikuisille miespuolisille esittäjille länsigöötanmaanpystykorvan kanssa. Koira voi olla pentu, turisti tai aikuinen, osanottomaksu 3 €. 
Ilmoittautuminen paikan päällä.
 
 
Majoitusvaihtoehtoja
 
 
Länsigöötanmaanpystykorvat – Västgötaspetsen ry ja näyttelytoimikunta toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi Rantasalmelle!
 
 
 
 
 
 
Länsigöötanmaanpystykorvat ry